Kyösti Haukipuro
Kyösti Haukipuro

Uuden startin aika

Eduskuntavaaleista on noin puolitoista vuotta. Silloin oli jytkyä ja synnytettiin sixpackiksi ristitty laajennettu sinipunahallitus.

Jytkyn vaikuttavuudesta ei oikein tiedä, kun vaalivoittajan vastuuta ei ollut kykyä ottaa ja aikaa on mennyt sisäisten “palopesäkkeiden” sammutteluun. 

Hallitus puolestaan hokee mantraa suurkunnista ja niitä tosiasiallisesti tekeekin, vaikka julkisuudessa esittää ristiriitaisia näkemyksiä ja kunnissa ajaa toisilla rattailla. Viimeksi mainittu pätee eritoten kokoomukseen. Kuntatasolla jupistaan, mutta vaikuttamisen paikoissa ollaan hiljaa. Demareista epäilen vähän samaa, mutta näyttävät nyt taitavan jukisuuspelin paremmin. Pienpuolueiden rooliksi on jäänyt olla hallitusvankkureissa apupyörinä.

Keskustalle aika on ollut haasteellista. Vaikuttamisen halua ja kykyä on, mutta ei paikkaa siihen. Oman pesän nurkkia on täytynyt siivota. Käänne alkoi jo viime vaalikauden lopulla. Kesäkuussa valittu uusi johto on aloittanut vankan pohjatyön uuden nousun käynnistämiseksi. Perusta alkaa olla kunnossa.

Kansalaisille alkaa valjeta, mihin hallitus on viemässä kansalaisia, kuntia ja maata. Tarvitaan todellinen, uskottava vaihtoehto.
Keskusta on jälleen iskukykyinen.  Nyt on uuden startin aika.

Kirjoitettu 23.09.12 klo 08:32 AM

Nimi:

Email:

Paikkakunta:

URL:

Ilmoita, jos joku vastaa kommenttiini?

Kirjoita alla näkyvät kirjaimet:Seuraava viesti: Arvoa omaishoitajille

Edellinen viesti: Kiire on suhteellista!

<< Paluu blogiin

BLOGI


Syötteet rss

LIITY TUKIJOUKKOIHIN


Haluan liittyä Kyöstin tukijoukkoihin
Nimi

Puhelin

Sähköposti


 
Kyösti Haukipuro | Puh. 040 728 3424 | kyosti.haukipuro@kolumbus.fi

Keskusta