Kyösti Haukipuro
Kyösti Haukipuro

Opiskelu ja työuran alku

Synnyin v. 1954 Haapavedellä, jossa kävin koulua ylioppilaaksi asti. Sen jälkeen muutin Ouluun opiskelemaan. Opiskeluaikana avioiduin Vuokon kanssa, ja edelleen olemme yhdessä. Oulun jälkeen asuimme Raahessa, josta muutimme v. 992 Vantaalle ja v. 2000 edelleen Keravalle.


Valmistuin lääkäriksi v. 1978 ja yleislääketieteen erikoislääkäriksi 1985. Minulla on lisäksi hallinnon pätevyys ja vakuutuslääketieteen erityispätevyys.

Työura alkoi sairaanhoitajan sijaisuuksista ja jatkui erilaisissa lääkärin tehtävissä terveydenhuollon etulinjassa. Sen ohella osallistuin yhteiskunnalliseen toimintaan.

90-luvulla tein yllätysratkaisun. Tulin valituksi Keskustan eduskuntaryhmän asiantuntija-avustajaksi. Vastuualueinani olivat sosiaali- ja terveysvaliokunnan, hallintovaliokunnan sekä työasiainvaliokunnan asiat yli kuuden vuoden ajan. Jaksoon sisältyi myös toimiminen sosiaali- ja terveysministeri Jorma Huuhtasen erityisavustajana.

Olin ehdokkaana vuoden 1995 eduskuntavaaleissa Uudellamaalla - ja uudelleen vuonna 2011, jolloin tulin Keskustan 35 ehdokkaan joukossa seitsemänneksi.

BLOGI


Syötteet rss

LIITY TUKIJOUKKOIHIN


Haluan liittyä Kyöstin tukijoukkoihin
Nimi

Puhelin

Sähköposti


 
Kyösti Haukipuro | Puh. 040 728 3424 | kyosti.haukipuro@kolumbus.fi

Keskusta